NAJAVILA JE PJESMU

Nina Badrić pozirala u uskoj haljini i oduševila pratitelje: 'Izgledaš kao djevojčica'

16.11.2021.
u 12:14

jevačica Nina Bardić (49) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala u krevetu u uskoj satenskoj haljini i ružičastim salonkama, a objavom je najavila novu pjesmu koja bi trebala izaći uskoro. Radi se o pjesmi 'Pratim', a nedavno se pohvalila kako je pjesma snimljena. Nina je za ovo izdanje dobila brojne komplimente, a javio joj se i Marko Grubnić koji je ostavio emotikon srca i Bojana Gregorić Vejzović. "Kako si lijepa Nina", "Predivna", "Najljepša na svijetu", "Izgledaš kao djevojčica", "Wow", "Prelijepa", "Godine su samo broj", "Boginja", "Savršena Nina", pisali su joj pratitelji.

Inače, Nina je nedavno otkrila i gdje će nastupiti za Novu godinu. Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj je najavila kako će 30.12 nastupati u Budvi, a 31.12. u Brčkom. 

Uz objavu je u opisu kratko napisala i 'Vidimo seee'. Obožavatelji su je ubrzo nagradili s više od 5.000 lajkova, a u komentarima je napisala i da će nastupati na glavnom trgu u Brčkom, te na trgu u Budvi.  Podsjetimo, Nina je nedavno priznala i  kako je promijenila neke životne navike. -Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala poslije toga, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože- rekla je pjevačica te dodala da se osjeća super i da više nije umorna. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije