Pismo preplavilo društvene mreže

Nixon u pismu Trumpu iz 1987. predvidio njegovu pobjedu na izborima

Richard Nixon
12.11.2016.
u 20:54

“Ja nisam vidio emisiju, ali gospođa Nixon mi je rekla da ste bili odlični u Donahue Showu. Kao što možete pretpostaviti, ona je stručnjak za politiku i predviđa da ćete, ukoliko se odlučite kandidirati za predsjednika, biti pobjednik”, stoji u Nixonovom pismu

Bivši američki predsjednik još je 1987. godine pisao Donaldu Trumpu, a u pismu je predvidio mogućnost da tada mladi biznismen jednom postane predsjednik.

Ustvari, to zapravo nije predvidio Richard Nixon, već njegova supruga Pat, a on je u pismu samo to ponovio. Naime, Pat Nixon je vidjela Donalda Trumpa u emisiji tada popularnog voditelja Phila Doanahuea. Nixonova supruga ostala je toliko impresionirana mladim biznismenom da mu je njen suprug odlučio napisati kratko pismo, prenosi Index.

“Ja nisam vidio emisiju, ali gospođa Nixon mi je rekla da ste bili odlični u Donahue Showu. Kao što možete pretpostaviti, ona je stručnjak za politiku i predviđa da ćete, ukoliko se odlučite kandidirati za predsjednika, biti pobjednik”, stoji u Nixonovom pismu Trumpu koje se širi društvenim mrežama. Nixon je bio američki predsjednik do 1974. kada je dao ostavku nakon što je otkriveno da je povezan s aferom Watergate, najvećom političkom aferom u povijesti SAD-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?