Prvi put u povijesti

Papa Franjo će glumiti u filmu “Beyond the Sun“

papa franjo
02.02.2016.
u 16:49

Film je obiteljska avantura ispričana u nekoliko priča i zasnovana na Evanđelju

Poglavar Rimokatoličke crkve papa Franjo će u povijest biti upisan i kao prvi papa koji će glumiti u jednom igranom filmu. Papa će glumiti sebe u filmu “Beyond the Sun“, koji snima produkcijska kuća AMBI Pictures, prenosi Anadolija. 

Film je obiteljska avantura ispričana u nekoliko priča i zasnovana na Evanđelju.

Ideja o snimanju spomenutog filma je došla nakon što je papa Franjo pozvao filmaše da snime film u kojem će djeci biti približene Božje poruke. Scenarij filma djelo je Graciele Rodriguez, a prve klape će pasti u prvoj polovici ove godine u Italiji.

Sav profit od filma će biti doniran humanitarnim organizacijama El Almendro i Los Hogares de Cristo, koje pomažu djeci i mladima.

– Riječima se ne može opisati uzbuđenost i zahvalnost koju osjećamo zbog sudjelovanja pape Franje u ovom projektu. Ovo nije samo film, već i poruka, a Papa je najbolja osoba koja vam može pomoći u promicanju važnih društvenih i vjerskih poruka, kazao je koproducent filma Andrea Iervolino.

Papa Franjo slovi za velikog ljubitelja kinematografije. Njegovi omiljeni filmovi su “Rome“, “Open City“, “Babette’s Feast“ i “La Strada“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije