SJAJNA IDEJA

Svekrva na vjenčanje došla u istoj vjenčanici kao mladenka, a njezina osveta oduševila mnoge

22.12.2022.
u 21:28

Njezina svekrva i šogorice željele su sudjelovati u svakom aspektu planiranja vjenčanja i nisu je prestale gnjaviti sve dok nije pristala povesti ih sa sobom u kupnju haljina

Jedna mladenka osvetila se svojoj svekrvi nakon što se na njezinom vjenčanju pojavila u identičnoj vjenčanici. Žena je objasnila kako je njezina svekrva i tri šogorice smatraju "reinkarnacijom đavla" jer ne dijeli njihovu vjeru i nije tipična djevojka. No, kako prenosi Mirror, nadala se da će svoje nesuglasice moći ostaviti po strani za dan njezina vjenčanja. 
Objavljujući na Redditu, rekla je: "Moja me svekrva mrzila od trenutka kad smo se upoznale – evangelistički katolik susreće gotskog ateista. Preselila sam se s njezinim sinom i rodila dijete bez udaje, a ona je doista vjerovala da sam utjelovljeni vrag poslan da odvuče njezina dječaka u dubine pakla.” 

"Nikad nisam marila za udaju. Vjenčanja sam smatrala bacanjem novca. Radije bih imala čamac ili novi motor, ali mom mužu je to bilo važno, pa sam pristala, pod uvjetom da to nije crkveno vjenčanje”, dodala je.

Žena je nastavila objašnjavati kako su njezina svekrva i šogorice željele sudjelovati u svakom aspektu planiranja vjenčanja i nisu je prestale gnjaviti sve dok nije pristala povesti ih sa sobom u kupnju haljina.

"Mrzila sam ideju o vjenčanici. Mrzim blijede boje. Mrzim se dotjerivati. Mrzim haljine, ali obećala sam vlastitoj mami i bratu da ovo možemo napraviti zajedno. Dakle, moja mama, svekrva, šogorice, brat i njegova žena svi su bili zajedno sa mnom i divili se gledajući me u haljini. Pronašla sam haljinu koju nisam mrzila toliko kao ostale. Platila sam je i otišli smo”, objasnila je. 

No, žena je sljedećeg jutra doživjela šok kada ju je nazvao salon vjenčanica i pomogao joj da shvati koliko bi daleko njena svekrva i šogorice išle da upropaste njezin poseban dan.  
"Nazvali su me iz dućana – moja svekrva i šogorice naručile su sebi potpuno istu haljinu kao što je moja", rekla je. 

Sve što joj je salon rekao prenijela je budućem suprugu, ali on nije vjerovao da bi njegova mama i sestra učinile tako nešto. No, ne želeći riskirati, žena se vratila u dućan i naručila sasvim drugu haljinu. Također je smislila plan kako osigurati da njezina svekrva i šogorice ne ukradu pozornost na dan njezina vjenčanja. 

"Rekla sam mužu i on mi nije baš vjerovao. Malo sam se smijala tome, vratila sam se u dućan i naručila novu haljinu", dodala je. “Ova je bila tamnoljubičasta s crnim rubom. Onda mi je sinula ideja – nemam puno prijateljica, ali svi moji muški prijatelji imaju žene koje su imale vjenčanice. Ponekad kažu da su tužne jer su potrošile sav taj novac na haljinu koju više nikada neće obući.” 

Kad je došao veliki dan, njezini su svekrva i  šogorice ušle u prostoriju za ceremoniju u istim bijelim haljinama, ali na njihov veliki šok izgledale su isto kao i svi gosti. 

"Sve četiri pojavile su se u svojim prekrasnim bijelim haljinama s prekrasnom šminkom i frizurom – ali nisu se isticale. Izgledale su kao i sve ostale žene, osim moje mame i bratove žene, koje su nosile ljubičasto poput mene. Moj suprug, koji do tog trenutka stvarno nije mislio da će one učiniti nešto tako podlo, tog se dana skamenio. Konačno su pokazale svoje pravo lice”, ispričala je. 

Njezina ju je svekrva pokušala povući na stranu da razgovaraju nedugo nakon obreda, no njezin ju je suprug brzo spriječio. 

“Na vratima sam se našla oči u oči sa svekrvom”, dodala je. “Bila je užarena od bijesa. Razgovarala sam sa suprugom i on se složio, pa su pozivnice otišle i svaka osoba koja je ikada nosila vjenčanicu bila je pozvana da je nosi na našem vjenčanju. Moja svekrva i šogorice dobile su različite pozivnice u kojima se izričito tražilo da ne nose bijelo.” 

Nakon vjenčanja žena se nije čula sa svekrvom gotovo mjesec dana, sve dok se nije smirila u vezi s cijelom tom situacijom. 

"Pustila sam to jer smo moj suprug i ja pobijedili. Ali svako malo nosim ljubičastu haljinu kad znam da će ona biti na nekom događaju jer sam takva”, istaknula je. 

Dok joj je većina korisnika čestitala na osveti, drugi su podijelili svoje ideje o tome kako da ih nastavi podsjećati na pokušaj da je zasjene na njezin poseban dan. 

"Niste se samo osvetili, već ste i uljepšali dan svim tim ženama dopustivši im da ponovno nose svoje vjenčanice. Sjajno", komentirala je jedna korisnica, dok je drugi korisnik dodao: “Ja sam veliki debeo muškarac, ali nosio bih vjenčanicu da sam znao razlog.”

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije