DRAMATIČNA SNIMKA

VIDEO Hitna objavila dramatičnu snimku vožnje kroz vatru na intervenciju, išli su u pomoć vatrogascu

Screenshot/Facebook/HITNA UŽIVO 194
14.07.2023.
u 20:57

Radi se o jučerašnjoj intervencije hitne pomoći zbog golemog požara kod Šibenika, a snimka je objavljena je na Facebook stranici Hitna 194

Dramatična snimka s jučerašnje intervencije hitne pomoći zbog golemog požara kod Šibenika.objavljena je na Facebook stranici HITNA UŽIVO 194. Radi se o Hitnoj medicinskoj službi Primošten koji su išli na pomoći svojem kolegi vatrogascu kojem je pozlilo u borbi protiv požara. Na snimci se vidi kako se vozilo hitne pomoći probija kroz plamen.

- Evo nekoliko snimaka s jučerašnjeg požara, s intervencije na koju smo išli jer je našem vatrogascu pozlilo.Nadređeni navode da Hitnoj službi nije potreban beneficirani radni dan, pojedinci "ne znaju" i ne žele znati da je Hitna služba UVIJEK prisutna na svim katastrofama, požarima, poplavama, padovima zrakoplova, prometnim nezgodama.... - stoji u opisu uz video na društvenoj mreži. Za kraju su poručili kolegama da im žele što mirniju sezonu.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

IJ
I ja tebi
21:31 14.07.2023.

Svaka čast tim hrabrim ljudima vatrogascima i Hitnoj kapa do poda.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije