Predsjednik Srbije

Vučić: Nijedna odluka bez kosovskih Srba

Aleksandar Vučić
08.08.2018.
u 17:54

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas Srbima na Kosovu da nijedna odluka neće biti donijeta bez njih i da će im se obratiti u rujnu.

Vučić se telefonski obratio Srbima okupljenim na sastanku s direktorom Ureda za Kosovo Markom Đurićem na Tehničkom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici.

-Nijednu odluku bez vas nećemo donijeti, a ja ću se u rujnu obratit svim Srbima na Kosovu kako bi razgovarao sa svima vama. Želim da zajednički radimo i planiramo i živimo. Srbija je s vama, Srbija je uz vas i uvijek će biti tu - poručio je Vućić, a prenose beogradski mediji.  

On je dodao kako su događaji prošle nedjelje pokazali tko su oni koji ne žele da Srbi imaju bilo što na Kosovu, da mogu živjeti kao ljudi i tko su oni koji su protiv nazočnosti Srbije na Kosovu.

- Daleko smo mi od bilo kakvog rješenja i zato ćemo nastaviti da se borimo - rekao je Vučić te zamolio za potporu Srbe s Kosova.

Djurić je rekao da se ponosi izdržljivošću i hrabrošću Srba sa Kosova i zahvalio predstavnicima Srpske liste i narodu "koji je prepoznao i shvatio značaj ujedinjenja oko politike Beograda i države Srbije".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije