izgubila 270 kg

Zbog debljine nije mogla ustati iz kreveta, pogledajte kako danas izgleda

Foto: TLC
24.02.2020.
u 09:11

Amerikanka Milla Clark (52) izgubila je 270 kilograma nakon što se prijavila na show "Moj gojazan život" (My 600-lb Life).

Mila je imala 340 kilograma, i ništa nije mogla uraditi sama, pa čak se ni uspraviti u krevetu.  Djeca su joj pomagala u svemu, od toga da su joj donosili hranu, preko kupanja i pomaganja joj da obavi nuždu. U očaju se prijavila u popularni američki reality show i nakon početnog gubitka kilograma ugradila je želučanu premosnicu, nakon čega je nastavila mršavljenje, prenosi Faktor. 

Tri godine i nekoliko operacija kasnije, Milla je izgubila čak 270 kilograma i sad varira na težini od oko 70 kilograma, nakon što dvije godine zbog debljine nije mogla ni iz kreveta.

Zaklela se da se više nikad neće vratiti brzoj hrani i nastavila živjeti disciplinirano. Prošla je kroz tri operacije odstranjivanja viška kože, a zbog viška kilograma propale su joj koljenske čašice, što je također riješila operacijom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Tijekom godina skupila je veliki broj fanova koji je ohrabruju u zdravijem životnom stilu, ali i onih koji joj plješću na ustrajnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?