VREMENA SVE MANJE

Tihić: Lideri trebaju usuglasiti svoje stavove

Tihić
02.09.2013.
u 15:44

"Ako se to ne dogodi, to će značiti dodatni gubitak vremena za BiH i njene građane", rekao je predsjednik SDA

Do idućeg sastanka političkih lidera iz BiH u Bruxellesu potrebno je usaglasiti stavove i trasirati pravac za što brže deblokiranje euroatlantskog puta BiH, izjavio je danas u Sarajevu predsjednik SDA Sulejman Tihić. \"Ako se to ne dogodi, to će značiti dodatni gubitak vremena za BiH i njene građane\", rekao je predsjednik SDA tijekom sastanka sa britanskim veleposlanikom u BiH Nigelom Caseyem. 

Iz SDA je priopćeno da su aktuelna politička situacija i prioritetna pitanja bili tema ovog sastanka. Sugovornici su se suglasili da stagnacija euroatlantskog puta BiH i nerješavanje pitanja koja su ključna u ovoj fazi procesa jednako frustriraju građane i javnost BiH, kao i međunarodnu zajednicu. 

Tihić i Casey su bilateralne razgovore između političkih subjekata ocijenili kao veoma korisne i važne. Na sastanku je zaključeno da će biti teško doći do rješenja ako sve strane budu i dalje inzistirale na svojim stavovima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?