pregovori sa čak 20 igrača!

Traže se pojačanja za Balkansku ligu

'slavonija-29.06.10-slavonski brod -hrvatska -  rn:svjetlost--u brod-svjetlosti uzurbano se slaze ekipa za sljedecu sezonu u kojoj ce brodski kosarkasi (bijeli) po prvi put nastupiti u balkanskoj ligi
'Ivica Galovic/PIXSELL'
01.07.2010.
u 14:24

Nositeljima igre Pilepiću, Ćosiću, Norcu, Diminiću i Spahiji istekli su ugovori, a zasad je iz Splita došao razigravač Aljoša Šarac.

Dok košarkaši uživaju u zasluženom odmoru, uprava Broda Svjetlosti poduzima napore na jačanju igračkog kadra za sljedeću sezonu u kojoj će Brođani kao jedini predstavnici Hrvatske po prvi put nastupiti u Balkanskoj ligi.

Nekolicini nositelja igre iz prošle sezone poput Ćosića, Norca, Diminića, Spahije i Pilepića ugovorne su obveze istekle i svi oni imaju odriješene ruke u odabiru nove sredine. Vukičevića ugovor veže još godinu dana, a sigurno ostaje i Karlović te nekolicina mlađih igrača. S druge strane, prvo novo ime je Osječanin Aljoša Šarac, organizator igre koji je posljednje dvije godine proveo u Splitu.

– Najprije treba zatvoriti financijsku konstrukciju, što danas ide vrlo teško pa sponzore tražimo i izvan županije. Pregovaramo s 20-ak igrača, a do početka priprema 16. kolovoza situacija će biti puno jasnija – kaže sportski direktor Ivo Kardum.

U Balkanskoj ligi, uz Brođane će igrati i tri srbijanska, po dva bugarska, rumunjska i makedonska te po jedan klub iz BiH i Crne Gore. Natjecanje će biti podijeljeno u dvije skupine sa po šest momčadi, od kojih će po dvije prvoplasirane sudjelovati na završnom turniru četvorice.

– Opet ćemo imati jednu od najmlađih momčadi. Igranje na dva kolosijeka igračima će dati priliku za dokazivanje, a dobro je što ćemo Balkansku ligu igrati svakih 15 dana, pa će se stići odmoriti – zaključio je Kardum.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?