Galatasaray spreman dati 9 milijuna eura

Ugovora do 2018. neće biti, Ibričić odlazi već ove zime

'19.08.2010., Split - Na stadionu Poljud odigrana je nogometna utakmica 4. pretkola Europske lige izmedju HNK Hajduk i Unirea Urziceni. Strijelac Senijad Ibricic. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
24.08.2010.
u 09:33

Svaguša zna zbrajati, zašto bi više plaćao Ibričića kada će ga ionako uskoro prodati. A ako želi, za igru ga može nagraditi.

Lijepo je zazvučala romantična priča o Ibričiću, Hajduku i njegovu prijedlogu da produlji ugovor do 2018. godine. Ibričić, koji je do prije osam mjeseci igrao za 120 tisuća eura po sezoni, pa je potpisivanjem novog ugovora dobio 250 tisuća eura, tražio je da po novom ugovoru bude najplaćeniji igrač Hajduka.

To bi značilo da na platnoj listi preskoči Anasa Sharbinija, koji godišnje prima 360 tisuća eura.

Hajduk još nije reagirao na Ibričićev prijedlog. Odnosno, znakovita je Svagušina izjava da će teško zaustaviti Ibričića kada dođe nemoralna ponuda.

Zapravo, sve je jasno, Hajduk očekuje da će igranjem u Europskoj ligi Ibričićeva cijena doći do 10 milijuna eura i da će ga već ove zime transferirati. Prvi u nizu "udvarača" turski je Galatasaray, koji je, prema posljednjim informacijama, spreman dati i devet milijuna eura.

Zbog svega toga teško je vjerovati da će taj ugovor biti potpisan do 2018. godine, jer Svaguša zna zbrajati. Zašto bi više plaćao Ibričića kada će ga ionako prodati. A ako želi, nitko mu ne smeta da ga nagradi za odličnu igru u Hajdukovu dresu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije