CRNJAC ZA DNEVNIK.BA
Povratak na članak

"Bakir Hrvate želi svesti na nacionalnu manjinu, Čović o tomu mora pričati Zagrebu"

Komentari 5

GO
Gorann
13:25 02.10.2020.

Što se ugroženosti tiče, Bošnjaci su isključivo ugroženi pogrešnom politikom svoje elite koju biraju, a koja se svela na preglasavanje Hrvata, nemoguća i lažna obećanja o nekakvoj tobože "gradŽanskoj" državi, zavađanje sa susjedima i priklanjane Turskoj i Pakistanu odakle je i najveći broj migranata u bošnjačkom dijelu bih. Nitko bošnjacima ne bira predstavnike niti pokušava manipulirati izbore, kao što oni rade drugima.

VL
GO
Gorann
13:21 02.10.2020.

Več sada bih faktički ne postoji, jer ništa ne funkcionira. Nekakva priča o "gradŽanakoj" državi u kojoj će teći med i mlijeko kad se Hrvati i Srbi svedu na nacionalnu manjinu i uvede defacto šerijat po Alijinoj islamskoj deklaraciji služi samo za lokalnu propagandu u bošnjačkom dijelu bih, kako bi se osiromašeni Bošnjaci zabavljali nacionalizmom jer je bih putovnica potpuno bezvrijedne i s njom se ne može faktički ni izaći iz bih a ne prijaviti i raditi u bilo kojoj zemlji EU. Inače ne bi nitko radio za 500 maraka mjesečno nego bi svi išli van. To su činjenice! Reumal Fojnica iz koje su protjerani Hrvati kao i GIKIL Lukavac su pred zatvaranjem. A baš su danas vijesti kako se u Aluminij vraća određen broj djelatnika.

VL
GO
Gorann
20:48 01.10.2020.

Taktika bošnjačke elite je bila dugo godina glumljenje jedine žrtve nakon rata s lažnim podacima, pa agresivna politika prijetnji novim ratom nakon toga gdje će oni tobože ratovati na dva fronta protiv Srbije i Hrvatske. Zbog korupcije i nesposobnosti bošnjačkih političara zatvara se praktički svaki dan po jedna veća firma pa osiromašenim bošnjacima treba prodati priču kako su Hrvati i Srbi krivci za promašaje i korupciju kojima su svoj narod doveli do prosjačkog štapa. Pandemija će to samo dodatno iznijeti na vidjelo i faktički potpuno obesmisliti postojanje bih osim u raspodjeli ono malo novca što pošalje EU. Jer Turska je ionako spremna financirati samo vjerske objekte i turske zastave.

VL
PA
Paromlin
09:55 02.10.2020.

Po popisu iz 2013-te procentualni odnos naroda u BiH je bio: 50,11% Bošnjaka, 30,78% Srba, 15,43% Hrvata. Nećemo ovdje upetljati “ostale” koji su žrtve i taoci politike. Danas je situacija još nepovoljnija za Hrvate jer su deseci hiljada Hrvata napustilili BiH zbog katastrofalnih poteza HDZa i uništavanja svega što vrijedi u Hercegovini. Takođe treba se samo upitati , zbog sebe: recimo, ovako u procentima (na ukupan broj Hrvata u FBiH) : - Koliko Hrvati imaju ministarskih mjesta i visokih državnih funkcija u FBiH? -Koliko je Hrvata u nadzornim i inim odborima u državnim firmama i institucijama FBiH? -Koliko je Hrvata profesora na sarajevskim univerzitetima i drugim obrazovnim ustanovama? -Koliko je Hrvata ljekara na sarajevskim klinikama? -Koliko je Hrvata zaposleno u državnoj upravi? -Koliko je Hrvata zaposleno u lokaklnoj upravi?..... -Koliko je Hrvata zaposleno u javnim medijima?.... -Koliko “hrvatskih” firmi radi u Sarajevu a porez plaća u tzv. Herceg Bosni?.. - Ko je ovdje ugrožen statistički, ako posmatrate čovjeka a ne političare koji traže još više Ali uvijek možemo kriviti druge kako Gorann kaže ali nikako da se sjeti firmi Soko Aluminij Eronet koji je gubitaš već nekoliko godina, .... i mnogih drugih firmi ko te firme uništi i to se trebaju pitati Hrvati onako za sebe

VL
US
una-sana
09:25 02.10.2020.

Hrvati: HDZ upravlja granicom, finansijama, pravosuđem, Vijećem ministara, Vladom FBiH...a toboze ugrozeni jer Covic po svaku cijenu zeli ostati na vlasti i zamo ga briga za zapadnu Hercegovinu, toliko o zulumu bosnjaka nad Hrvatima

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.