Gradonačelnik Mostara

Bešlić primio zamjenicu veleposlanika Mađarske

09.01.2019.
u 15:02

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je u srijedu u svom uredu zamjenicu veleposlanika Mađarske u Bosni i Hercegovini Agnesu Angyal.

Kako je priopćeno iz Ureda mostarskog gradonačelnika, razgovaralo se o suradnji između Mađarske i Grada Mostara, posebice o kulturnoj suradnji.

Dogovoreno je da se u ovoj godini mađarska kultura predstavi u Mostaru kroz organizaciju nekoliko kulturnih događanja, od smotre folklora da različitih izložbi.

Detaljan pregled kulturnih događanja kojima će se mađarska kultura predstaviti u Gradu na Neretvi obznanit će se uskoro.

Prezentacija mađarske kulture u Mostaru treba doprinijeti i promociji Grad Mostara, koji se plasirao u drugi krug izbora za titulu Europske prijestolnice kulture 2024.

Mostarska aplikacija za Europsku prijestolnicu kulture 2024. koja je poslana u listopadu u Bruxelles pod nazivom projekta "Sve je premostivo", naišla je na vrlo dobar prijem, istaknuto je na sastanku.

Današnjem sastanku gradonačelnika Bešlića i zamjenice veleposlanika Angyal bio je nazočan i počasni konzul Republike Mađarske u Mostaru Vlado Lukić, navodi se u priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?