Forbesova lista

BiH među najisplativijim turističkim destinacijama

06.01.2019.
u 11:05

Na popisu najisplativijih turističkih destinacija na svijetu američkog magazina Forbes našle su se tri balkanske zemlje - Bosna i Hercegovina, Srbija i Crna Gora. Tako se BiH našla u društvu zemalja poput Havaja, Meksika, Rusije...

Hrvatska preskupa

“Svi misle da je putovanje po Europi skupo, no ja ne dijelim to mišljenje. Ako želite iskusiti Europu, a ne potrošiti mnogo novca, preporučujem da istražite zemlje Balkana. Hrvatska je najpopularnija balkanska destinacija, ali je i skupa, pa preporučujem da je preskočite. Umjesto toga, idite u Herceg Novi, gradić u Crnoj Gori, iz kojeg ćete lako prijeći granicu i doći u Bosnu i Hercegovinu”, napisala je Kach Howe, jedna od autorica teksta.

Kach Howe ispričala je kako je u Crnoj Gori provela pet dana koji su bili ispunjeni zabavnim aktivnostima koje uključuju paragliding i ronjenje. “Najbolji dio od svega je to što su ove aktivnosti ovdje mnogo jeftinije nego u drugim europskim gradovima”, objasnila je.
Blogerica Asdghik Melkonian, koju na Instagramu prati 114 tisuća ljudi, preporučila je Srbiju ističući da njezini gradovi imaju nevjerojatnu energiju zbog koje ćete poželjeti ostati koji dan dulje. “U Beogradu se svakog sata nešto događa. Ulice su prepune nevjerojatnih restorana, preslatko uređenih kafića i klubova. Prijateljski raspoloženi lokalci uvijek su u pokretu, a na terasama kafića u svako doba dana naći ćete ljude svih generacija. Noćni život Beograda je jedinstven, a zabava traje do ranih jutarnjih sati”, napisala je Asdghik Melkonian.

Isplative zemlje

Na Forbesovoj listi najisplativijih zemalja nalaze se: Južna Afrika, Filipini, Rumunjska, Meksiko, Indija, Mađarska, Argentina, Mongolija, Zanzibar, Armenija, Malezija, Rusija, Tajvan te američke države Havaji i Teksas.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?