ČEKA SE IDENTIFIKACIJA

Blic: Isplivalo tijelo mlađeg muškarca u Dunavu. Odjeća odgovara opisu one koju je nosio Periš?

18.05.2022.
u 11:11

Policija je izvukla tijelo iz rijeke, te su prisutni i forenzičari

Jutros, oko 9,30 sati, u Dunavu kod Ade Huje, kod Beograda, pronađeno je beživotno tijelo mlađeg muškarca. Informaciju o tome prenijeli su svi srbijanski mediji navodeći kako odjeća na pronađenom muškarcu odgovara opisu odjeće koju je u noći nestanka u Beogradu nosio Splićanin Matej Periš.

Prema navodima dnevnog lista Blic, muškarac na sebi imao je traperice, majicu s aplikacijom i jednu bijelu tenisicu što se poklapa s opisom odjeće koju je u noći nestanka imao na sebi Matej Periš. Ubrzo nakon pronalaska policija je izvukla tijelo, a na terenu su i forenzičari. 

Nestanak mladića 

Matej Periš je, podsjetimo, nestao u noći s četvrtka, 30. prosinca, na petak, 31. prosinca 2021. godine, u Beogradu. Zadnji je put viđen uz rijeku Savu oko kluba Gotik. U klubu je bio sa svojih šest prijatelja u noći s četvrtka na petak, a oni su u petak njegov nestanak prijavili policiji. Za vrijeme potrage, pojavile su se snimke nadzornih kamera s beogradskih ulica koje sugeriraju da je na njima upravo Periš koji trči. Javnost je sa strepnjom pratila potragu za nestalim mladićem, a u akciju traženja uključila se i hrvatska policija.

Otac mladića,  Nenad Periš proveo je 75 dana u Beogradu prije nego što se vratio u Split. Nedavno je za srpske medije izjavio da se i dalje nada da će zagrliti sina, a kako kaže, stalno je u kontaktu s policijom koja provjerava sve nove informacije koje bi mogle pomoći otkriti gdje je Matej i što mu se dogodilo. 

- Kroz tu kobnu noć prošao sam tisuću puta. Razmišljao sam o tome što se dogodilo, ali svaki put kada dođem do kraja, postavljam si pitanja na koja nemam odgovor i to me vraća na početak priče... Činjenica je da nemam odgovor na ono što se dogodilo Mateju. Mnogi su se zainteresirali za slučaj, formirale su se mnoge grupe na društvenim mrežama. Šalju se snimke, informacije. Svaki dan imam neke aktivnosti vezane uz potragu, ali još uvijek nemam odgovor. Bitno je da se za njim još traga - dodao je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?