susret s veleposlanikom Japana

Čavara: Nadam se da će u budućnosti biti više investicija iz Japana

Marinko Čavara
11.11.2016.
u 13:57

Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Marinko Čavara primio je u posjet veleposlanika Japana u BiH Kazuya Ogawu. Tijekom susreta razgovarano je o odnosima BiH i Japana i dobroj suradnji između dviju zemalja, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH.

Budući da se ove godine obilježava dvadeseta obljetnica uspostave diplomatskih odnosa Bosne i Hercegovine i Japana, veleposlanik Ogawa upoznao je predsjednika Federacije BiH s aktivnostima koje su organizirane tim povodom.

Tijekom protekle godine u BiH je realizirano šest velikih projekata među kojima je obnova stadiona Kantarevac u Mostaru te donacija nekoliko desetaka vozila institucijama na lokalnoj razini u BiH.

Predsjednik Federacije BiH zahvalio je veleposlaniku Ogawi na velikom angažmanu u BiH, osobito u razdoblju nakon poplava 2014. godine.

"Svojim nastojanjima uspjeli ste realizirati projekte koji su utjecali da nama u Federaciji BiH i BiH bude bolje. Nadam se da će u budućnosti biti više investicija iz Japana, da bismo od ekonomske pomoći došli do ekonomske suradnje", izjavio je predsjednik FBiH Marinko Čavara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?