jubilarna manifestacija

Čavara visoki pokrovitelj manifestacije „Dani Tolise“

cavara
31.05.2016.
u 16:44

Čavara je istaknuo značaj manifestacije za očuvanje kulturološkog, etnološkog i povijesnog potencijala Tolise, te prihvatio visoko pokroviteljstvo jubilarne manifestacije „Dani Tolise“

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je s načelnikom Općine Orašje Đurom Topićem, predsjednikom Zaklade „Terra Tolis“ Mariom Oršolićem i Željkom Nedićem.

Predsjednik Zaklade „Terra Tolis“ Mario Oršolić upoznao je predsjednika Federacije BiH Marinka Čavaru s bogatim programom manifestacije „Dani Tolise“, koja će se održati od 8. do 12. lipnja 2016. godine. Također, zahvalio je predsjedniku Federacije BiH na dosadašnjoj potpori te izrazio nadu da će i ove godine prihvatiti visoko pokroviteljstvo manifestacije.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara istaknuo je značaj ove manifestacije za očuvanje kulturološkog, etnološkog i povijesnog potencijala Tolise, te prihvatio visoko pokroviteljstvo jubilarne, desete po redu, manifestacije „Dani Tolise“.

- Unatoč prirodnoj nesreći koja je pogodila Vašu općinu prije dvije godine, uspjeli ste očuvati i nastaviti tradiciju organiziranja ovakvih događaja. Takav osjećaj odgovornosti prema kulturnoj tradiciji svog naroda koja je izgrađivana stoljećima, vrijedno je velike pohvale i divljenja, istaknuo je predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, priopćeno je iz Ureda Predsjednika Federacije BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?