obilježavanje Dana općine

Čavara: Žepče mnogi navode kao dobar primjer uspješne lokalne samouprave

cavara
14.10.2016.
u 13:52

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara nazočio je danas obilježavanju Dana općine Žepče, priopćeno je iz Ureda predsjendika FBiH.

Obilježavanje je počelo polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Središnjem spomen obilježju poginulim braniteljima HVO-a, a program je nastavljen svečanom sjednicom Općinskog vijeća Žepče koju je otvorio predsjedatelj Općinskog vijeća Muhamed Jusufović.

Prisutnima se obratio i načelnik općine Žepče Mato Zovko koji je istaknuo kako je najviše sredstava u protekloj godini uloženo u školske objekte te da je u općini Žepče realizirano 15 infrastrukturnih projekata s ciljem jačanja lokalne samouprave.

Predsjednik Čavara čestitao je Dan općine Žepče svim Žepčankama i Žepčacima i istaknuo kako mnoge međunarodne organizacije Žepče navode kao dobar primjer uspješne lokalne samouprave.

 "Federaciju BiH čine lokalne zajednice, a što je više uspješnih lokalnih zajednica, uspješnija je i Federacija BiH", kazao je Čavara, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?