Čović posjetio izložbene prostore javnih poduzeća HT Eronet, Hrvatske pošte Mostar i Elektroprivrede HZHB

17.04.2024.
u 16:46

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović danas je na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru obišao izložbene prostore javnih poduzeća HT Eronet, Hrvatske pošte Mostar i Elektroprivrede HZHB.

HT Eronet se ove godine predstavio pod sloganom „Ponovno najbrži“. Predstavili su svoje nove projekte obzirom da su komunikacija, mobilna telefonija i internet sastavni dio svakodnevnog ekonomskog života te shodno tomu unaprjeđuju svoje usluge. Pripremili su i nove aplikacije koje su službeno predstavljene javnosti u sklopu sajamskih zbivanja. Središnji fokus događanja bilo je predstavljanje inovativne aplikacije MapApp, koja omogućuje mapiranje turističkih resursa s naglaskom na važna odredišta i znamenitosti te ova  aplikacija pruža korisne informacije turistima i posjetiteljima. Također, prezentirana je kampanja STOP korištenju mobitela u prometu, u suradnji sa Federalnim ministarstvom prometa i komunikacija. 
Predsjednik Čović izrazio je zadovoljstvo prezentiranim tehnološkim rješenjima, ističući da HT Eronet još jednom potvrđuje svoju ulogu predvodnika digitalizacije na ovim prostorima kroz nove usluge i tehnološka dostignuća.

Hrvatska pošta Mostar predstavila je dostavljanje pošiljki Brze pošte na Postbox uređajima te su prezentirali svoje poslovne kanale na mobilnim aplikacijama koji olakšavaju iskustva korisnika.

Na izložbenom prostoru Elektroprivrede HZHB razgovaralo se o trenutnom i budućem poslovanju poduzeća s posebnim naglaskom na izgradnju objekata iz obnovljivih izvora energija kao i projekata od strateškog interesa.
Gospodarstvenici su izrazili zahvalnost predsjedniku Čoviću i dužnosnicima HDZ-a BiH na prilici da svoje uspješne projekte od iznimnog značaja valjano i predstave.

Uz predsjednika dr. Dragana Čovića izložbene prostore su obišle dopredsjednica HDZ-a BiH Darijana Filipović i federalna ministrica prometa i komunikacija Andrijana Katić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?