Zagađenje

Cvijanović: Piculi smeta tko je vlasnik Rafinerije nafte u Bosanskom Novom

zeljka cvijanovic
15.01.2016.
u 07:00

Premijerka RS Željka Cvijanović ustvrdila je da zastupniku u Europskom parlamentu Toninu Piculi više smeta tko je vlasnik Rafinerije nafte u Bosanskom Novom, nego što ona proizvodi. Na Piculino pitanje Europskoj komisiji, hoće li poduzeti pravne mjere kako bi utjecali na unapređenje i provedbu zakonodavstva vezanog uz mjerenje kvalitete zraka, zbog onečišćenja zraka koje uzrokuje Rafinerija nafte Brod u BiH, u neposrednoj blizini granice s Hrvatskom, ona je navela da se u brodskoj Rafineriji provode sve predviđene procedure u skladu s ekološkim standardima koji su i ispunjeni. “Bojim se da Piculi, možda, više smeta tko je vlasnik Rafinerije, nego što ona proizvodi”, ustvrdila je Cvijanović navodeći da resorno entitetsko ministarstvo vodi računa o ekološkoj situaciji na tom prostoru. Kazala je i da su, ako se i pojave “određeni problemi, oni samo privremenog karaktera”.

Komentara 1

JS
John_Smith
12:18 15.01.2016.

Sramotna izjava Gđe. Cvijanović. Umjesto konkretnog rješavanja problema pila naopako, spinovi i laži, slično kao i naša bivša vlada. Ako misli da je sve krasno sa zrakom tamo neka oda živjeti tamo i neka si kupi stan ili useli uu jednu od 50 ak tisuća praznih kuća Hrvata i muslimana koje su protjerali iz tog kraja. Smrad kod Sl. Broda je toliki da se osjeti u autu na autoputu 10 km prije Broda. kako li je samo u gradu. Namjerno i zlurado truju Slavonski Brod. Nije im dosta što su protjerali iz tog kraja 200 000 ljudi. Sramota ...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?