Predsjednica Vlade Republike Srpske

Cvijanović: Uskoro zajednička sjednica vlada RS-a i Federacije BiH o reformama

Cvijanović
27.01.2017.
u 14:29

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović upoznala je danas veleposlanicu Savezne Republike Njemačke u BiH Christine Constanze Hohmann o namjeri da se u idućem razdoblju održi zajednička sjednica vlada RS-a i Federacije BiH kojom će biti nastavljena suradnja na definiranju i rješavanju pitanja od zajedničkog interesa entiteta kao nositelja reformskih procesa u BiH.

Cvijanović je dodala da je za rješenje svih važnih pitanja potreban dijalog i međusobna suglasnost i uvažavanje svih nivoa vlasti, priopćeno je iz entitetske vlade.

Na sastanku u Banjoj Luci Cvijanović je istakla da Vlada RS-a ostaje opredijeljena za aktivno provođenje reformskih procesa te da RS u kontinuitetu realiziraju sve mjere definisane Akcijskim planom za provođenje Reformske agende, izrazivši uvjerenje da će takva dinamika biti nastavljena.

Bilo je riječi i o aktualnim temama u oblasti poljoprivrede u kontekstu stupanja na snagu adaptiranog Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju između BiH i EU.

Entitetska premijerka je naglasila da će Vlada RS-a nastaviti da djeluje u interesu poljoprivrednih proizvođača i pronalaženju adekvatnih načina za zaštitu domaće proizvodnje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?