zagreb

Dan Oružanih snaga BiH obilježen u Zagrebu

01.12.2017.
u 15:02

Veleposlanstvo Bosne i Hercegovine u Zagrebu i Vojno diplomatsko predstavništvo BiH u Republici Hrvatskoj jučer su svečanim prijemom u Zagrebu obilježili Dan Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

Domaćini prijema bili su veleposlanica BiH u Hrvatskoj Renata Paškalj i vojni izaslanik BiH u Republici Hrvatskoj brigadir Siniša Ostojić.

Paškalj je pozdravila goste uime Vrhovnog komandanta Oružanih snaga Bosne i Hercegovine - Predsjedništva Bosne i Hercegovine, zahvalila na odzivu na prijem, te čestitala praznik svim pripadnicima Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

Ostojić je predstavio ključne aktivnosti u 12 godina izgradnje Oružanih snaga i sistema obrane BiH, te istakao da je reforma obrane bila temeljna i dalekovidna promjena strukture organizacije koja je odigrala vrlo važnu ulogu dajući nadu da su pozitivne promjene moguće, kao i u povećanju vidljivosti države u vrlo važnom segmentu regionalnih i međunarodnih odnosa.

Prijem su uveličale visoke zvanice iz državnih institucija Republike Hrvatske, Ministarstva obrane i Oružanih snaga Republike Hrvatske, diplomatskog i vojno-diplomatskog kora, Grada Zagreba, vjerskih zajednica u Republici Hrvatskoj, te polaznici vojnog obrazovanja i usavršavanja iz BiH, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?