RASKOL
Povratak na članak

Dio HDZ-a 1990. protiv sporazuma sa Zubakom i stvaranja anti-HNS bloka

Primarni razlog je ujedinjavanje HDZ-a 1990. sa Zubakovim NHI-jem ili kako se već sada zovu, i to na način da im se pravno neregularnim izmjenama statuta ustupaju mjesta u vrhu stranke kao da se radi o nekoj realnoj političkoj snazi

Komentari 5

VE
verakruz
19:06 25.04.2014.

Raguž je dobio posložen HNS. Imao je najveću ulogu u njemu došavši na mjesto predsjednika HDZ 1990... To što on hoće još više, ili mu netko sa strane suflira šta če da radi, to je pitanje na koje Raguž sam zna odgovor. Jedino HNS može donijet dobro Hrvatskom narodu.

VL
FR
franogrgo
21:46 25.04.2014.

Najbolje je pljuvat po nekom ko drugačije razmišlja u ovom slučaju po Martinu Ragužu koji i ole misli o Hrvatima iz cjele BIH a ne samo o Hercegovini kao što radi onaj tovar iz LJutog Doca Čović.

VL
RI
rimac
09:43 25.04.2014.

Majke mi, Krešiću, ni tebi sigurno nije jasno, pročitaj tekst još jednom, šta koji Raguž priča...

VL
VR
vrabac33
18:09 25.04.2014.

vrabac 33 Gospodine Krešiću, po tebi i gos. S.Ragužu, ispade da je NHI glavni krivac za dekonstituiranje Hrvata u BiH, jako smješna konstatacija. Ako želite ocrniti nekoga samo ga stavite u i sti koš sa tim SDP-cem Markešić Lukom, nijeje fer. A šta je radio HDZ dvadeset godina. Mišljenja sam da gos. Martin Raguž ima ispravan put i razmišljanje. A što se tiće Alijanse, nakaradne tvorevine, i Samouprava je za pojedince bila zlatna koka, razbacivali su se milijončići.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.