Ponadao se, ali...

Djevojci dosađivao iako je znao da je zaručena, a onda je dobio fotku koju nije očekivao

prsten
16.07.2022.
u 13:34

Neki ljudi uistinu ne znaju granice i kada ''ne'' stvarno to i znači. U takvoj se situaciji našla djevojka kojoj je preko Instagrama dosađivao jedan muškarac.

Iako je znao da je zaručena, redovito joj je slao poruke i nudio joj vezu ako ikada prekine sa zaručnikom. Tako je bilo i zadnji put kad joj se javio, no onda je mobitel u ruke uzeo njezin zaručnik.

– Ako ikada prekinete, ja ću te oženiti. Ako i želiš neku akciju, javi mi se – uporan je bio ovaj mladić nakon čega mu je stigla fotografija stražnjice u tangama. – Otkud to? Mislio sam da si zaručena. Ili si za akciju o kojoj sam ti pričao? – ponadao se mladić. Međutim, onda mu je stigla druga fotografija, na kojoj se smiješi djevojčin zaručnik i pokazuje mu srednji prst.

Dosadnjaković je odmah zašutio, a prepiska je objavljena na Redditu gdje je postala hit. – Savršeno je riješio situaciju. Mnogo bolje nego tipične prijetnje nasiljem – jedan je od brojnih komentara.

Članak je izvorno objavljen u kolovozu 2018. godine.

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije