Predsjednik RS upozorava

Dodik: Stalne osude RS mogu potaknuti radikalne islamiste da napadnu

milorad dodik
10.01.2016.
u 21:12

Shodno onome što gledamo danas čak i od umjerenih političara, navodno iz bošnjačkog naroda, to je stalna osuda RS, što može biti poticaj za one radikalnije da kao metu izaberu upravo nas", rekao je Dodik

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra da stalne osude Republike Srpske mogu biti poticaj za radikalne islamiste da kao metu izaberu upravo Srpsku.

"Shodno onome što gledamo danas čak i od umjerenih političara, navodno iz bošnjačkog naroda, to je stalna osuda Republike Srpske, što može biti poticaj za one radikalnije da kao metu izaberu upravo nas", rekao je Dodik za Sputnjik.

On je dodao kako jedino može reći da Srpska neće odustati od borbe za sebe, za svoju slobodu i borbe protiv terorizma. Dodik je rekao da Srpska želi biti dio antiterorističke koalicije, da je to pokazala i u kontinuitetu će se spremati i jačati za tu borbu.

"Republika Srpska ima potencijal za borbu protiv Islamske države, ima odlučnost boriti se protiv toga, ali smo isto tako svjesni da je koncentracija tog radikalnog islama koji je u osnovi terorizma danas u značajnom obimu prisutna u BiH", naglasio je predsjednik RS. 

Dodao je kako nema zemlje koja danas može biti jamac borbe protiv terorista i da se teroristički napadi neće desiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije