Ulaganje u opremu i obuku

Dodjela 1,857 mil. eura za pet najuspješnijih projekata

novac
ilustracija
19.04.2024.
u 16:44

Regionalni Challenge Fond dodijelit će u utorak, 23. travnja, u Sarajevu grant sredstva u iznosu od oko 1,857 milijuna eura za pet najuspješnijih projekata iz BiH za ulaganje u opremu, infrastrukturu i obuku u institucijama za stručno osposobljavanje koji provode kooperativnu obuku.

Treći krug privukao je ukupno 155 izjava o zainteresiranosti iz zemalja Balkana, a od ovog broja, 20 prijava pristiglo je iz BiH, priopćeno je iz Regionalnog Challenge Fonda.

Povjerenstvo za selekciju o raspoloživim sredstvima za treći poziv predložilo je financiranje pet najuspješnijih projekata iz BiH.

Ceremonija dodjele, koja će se održati u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH, okupit će dužnosnike njemačkog i švicarskog Veleposlanstva, Regionalnog Challenge Fonda, nagrađenih konzorcija iz zemlje te Njemačke razvojne banke.

Regionalni Challenge Fond unaprjeđuje održivu konkurentnost poduzeća šest ekonomija zapadnog Balkana na putu prema jedinstvenom tržištu EU-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?