Objavljen Javni poziv a

Dodjela stipendija za učenje hrvatskoga jezika u Republici Hrvatskoj

učenje
09.12.2020.
u 12:45

S ciljem učenja hrvatskog jezika, upoznavanja hrvatske kulture i očuvanja nacionalnog identiteta, promicanja zajedništva i suradnje kao i povratka iseljenih Hrvata i njihovih potomaka Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni poziv za dodjelu stipendija za učenje hrvatskoga jezika u Republici Hrvatskoj za ljetni semestar akademske godine 2020./2021.

Na Javni poziv mogu se prijaviti pripadnici hrvatskoga naroda, njihovi supružnici kao i prijatelji hrvatskoga naroda i Republike Hrvatske koji njeguju hrvatski identitet i promiču hrvatsko kulturno zajedništvo, s navršenih 18 godina života, završenom najmanje srednjom školom te s prebivalištem izvan Republike Hrvatske ili pak s prebivalištem/boravištem u Republici Hrvatskoj ne duljim od tri godine zaključno s danom objave ovog Javnog poziva.

Prijava na Javni poziv se podnosi isključivo u elektroničkom obliku putem e-prijavnog obrasca dostupnog na sljedećoj poveznici https://stipendijehrvatiizvanrh.in2.hr. Rok za slanje prijava je 7. siječnja 2021.

Sve ostale pojedinosti odnosne na ovaj Javni poziv dostupne su na mrežnim stranicama Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske za što Vam u nastavku dostavljamo poveznicu Hrvati izvan RH.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?