Tajni dokument OSA-e autentičan

Dužnosnici i građani BiH i Srbije nisu prisluškivani

prosluskivanje
19.01.2017.
u 13:48

Tajni dokument OSA-e je autentičan što znači da nije bilo prisluškivanja dužnosnika i građana Srbije i BiH, potvrđeno je danas.

Danas je Zajedničko povjerenstvo za nadzor nad radom Obavještajno-sigurnosne agencije BiH održalo sjednicu s članovima ove agencije na kojoj su članovi povjerenstva dobili odgovore na sva pitanja u vezi s predmetom koji se vodi pod kodnim nazivom "Ušće", javlja N1. 

Podsjetimo, nakon što je u medijima objavljen sporni dokument o praćenju i prisluškivanju dužnosnika Srbije, članovi ovog povjerenstva čiji je rad inače zatvoren za javnost, razmatrali su ovo pitanje. I članovima Povjerenstva bila je nepoznanica je li objavljeni dokument autentičan ili ne te su zatražili su očitovanje.

Potpredsjednik Narodne skupštine RS Nenad Stevandić tvrdio je da je 16. decembra 2016. dobio pošiljku sa oznakom tajno. Ona je upozoravala na zloupotrebe u OBA-i. Tražio je od svih struktura vlasti da daju odgovore da li i ko vodi tajne obavještajne ratove.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?