GOSTI PRISTIŽU U HNK

Sve je spremno za Večernjakovu ružu: Pogledajte atmosferu s crvenog tepiha uoči svečane dodjele

20.03.2021.
u 18:14

Kroz ceremoniju dodjele koja će se prenositi uživo na prvom programu HTV-a od 20:10 sati gledatelje će voditi već uigran dvojac Doris Pinčić i Duško Ćurlić.

Sve je spremno za još jednu dodjelu najprestižnije medijske nagrade Večernjakove ruže. Nakon prošlogodišnje virtualne dodjele, ove će se godine uz poštivanje epidemioloških mjera dodjela održati u Hrvatskom narodnom kazalištu. Kroz ceremoniju dodjele koja će se prenositi uživo na prvom programu HTV-a od 20:10 sati gledatelje će voditi već uigran dvojac Doris Pinčić i Duško Ćurlić.
Među prvima na dodjelu su stigle RTL-ova Marijana Batinić te urednica i voditeljica Provjerenog Ivana Paradžiković, glumac Enis Bešlagić, Slavko Sobin, novinar i voditelj Mislav Togonal...


Uzvanike su u HNK dočekali glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić, producentica Večernjakove ruže Mirjana Žiić te urednica Scene i Ekrana Anamarija Kronast. Tko je sve stigao na dodjelu Večernjakove ruže pogledajte u našoj galeriji.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije