Na mostarskom sajmu održana prezentacija tvrtke

Educa - regionalni lider u opremanju škola i visokoškolskih ustanova

17.04.2024.
u 22:41

Za artikle iz naše proizvodnje posjedujemo sve odgovarajuće certifikate za kvalitetu koji su primjenjivi i u zemljama Europske unije. Školski namještaj iz naše proizvodnje izvozimo u regiju

U sklopu mostarskog sajma održana je prigodna prezentacija mostarske tvrtke Educa d. o. o. Ovaj poslovni subjekt vodeći je proizvođač školskog namještaja, vrtićkog namještaja, školskih učila i didaktike.

Duga tradicija

Tvrtka Educa d. o. o. osnovana je 1996. godine pod imenom Oprema-Educa. Tvrtka oprema odgojno-obrazovne ustanove najsuvremenijim nastavnim sredstvima već više od dva i pol desetljeća, u suradnji s poznatim svjetskim proizvođačima. Educa je predstavila svoj operativni tim u sklopu zanimljive prezentacije. - Gotovo da ne postoji škola u našoj zemlji s kojom Educa kroz svoju povijest nije surađivala. Naš školski, vrtićki i drugi specijalizirani namještaj, koji plasiramo u visoke školske ustanove, prošao je rigorozna testiranja odgovarajućih instituta za standardizaciju. Za artikle iz naše proizvodnje posjedujemo sve odgovarajuće certifikate za kvalitetu koji su primjenjivi i u zemljama Europske unije. Školski namještaj iz naše proizvodnje izvozimo u regiju. O našoj dugoj povijesti djelovanja i predanosti svjedoči veliki broj opremljenih osnovnih i srednjih škola, visokih učilišta i vrtića u Bosni i Hercegovini, ali i cijeloj regiji - kazao je u sklopu prezentacije Matej Damjanović, direktor Educe:

- Jednostavno, naš cilj je da naši klijenti s naše strane imaju potpunu uslugu. Škole i sveučilišta obraćaju nam se za savjete kod takvih stvari, a naša najveća referenca su brojni veliki projekti, poput projekta opremanja vrtića u Rami, vrtića koji je u ovom trenutku najveći u našoj regiji - dodao je Damjanović.

 

 

Marko Ćorić iz Odjela prodaje Educe pobliže je objasnio o kakvim je proizvodima riječ.

- Trudimo se održati tzv. zlatni standard. Svjesni smo kako školske i visokoškolske ustanove i ne raspolažu prevelikim novčanim mogućnostima. Ipak, za onaj novac koji mogu izdvojiti trudimo se ponuditi najbolji omjer cijene i kvalitete. Proizvodimo i nudimo školski namještaj, školske ploče, audiovizualna pomagala, pribore potrebne za praktični rad, namještaj za vrtiće, didaktičku opremu, mala i velika dječja igrališta te sportsku opremu - kazao je, među ostalim, Ćorić. Industrija opremanja škola, visokih učilišta i vrtića razvija se ubrzanim tempom. - Našu proizvodnju konstantno moder niziramo. Za naše najmlađe korisnike godinama izrađujemo i pripremamo poseban i praktičan vrtićki namještaj. Spomenuti namještaj također je certificiran. Stolice i stolovi od punog drva jamče trajnost, a posebnu pozornost obratili smo na sigurnost najmlađih korisnika, pa su u skladu s time i dizajnirali spomenute artikle - kazao je Danijel Dodig iz Odjela prodaje o temi vrtićkog namještaja. Osim prilagođenog namještaja, Educa je bh. lider u proizvodnji i distribuciji školskih učila i didaktike. - Generalni smo zastupnici najvažnijih i najprihvaćenijih europskih brendova. Bilo da trebate set za organsku ili anorgansku kemiju ili vam je potreban model skeleta ili mozga, u Educi je moguće pronaći sve ono što će zadovoljiti potrebe vaše školske ustanove. Senzorne ploče, razne slagalice, kartice emocija, kartice lijepog ponašanja, kartice kako prevenirati vršnjačko nasilje - trenutačno su od velikog značaja, a sve to može pomoći najmlađima u lakšem svladavanju svakodnevnih zadataka - kazala je Anamari Smoljan iz Odjela prodaje.

Otvoren i novi showroom

Svi oni koji žele pogledati Educin asortiman, to mogu učini na paviljonu 2 mostarskog sajma. Osim toga, na svojoj adresi u Rodoču (Rodočkih branitelja 48) Educa je nedavno otvorila i veliki showroom u kojemu klijenti mogu vidjeti gotova rješenja i prijedloge za sve ono što ih bude moglo zanimati. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?