Čavara - Iliopoulos

Grčka za što brže prihvaćanje BiH u EU i NATO

cavara - Iliopoulos
19.07.2016.
u 14:35

Veleposlanik Iliopoulosa izrazio je spremnost za daljnje jačanje veza između Grčke i Federacije BiH, te istaknuo kako Grčka otvoreno izražava svoju potporu euroatlantskim integracijama BiH

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara primio je u nastupnu posjetu veleposlanika Republike Grčke u BiH NJ. E. Georgiosa Iliopoulosa. Uz razmjenu mišljenja o prilikama i odnosima u Federaciji BiH i u Grčkoj, te o kontekstu političkih, ekonomskih i socijalnih procesa u regiji, na sastanku je razgovarano i o suradnji Federacije BiH i Grčke kao i o daljnjim prioritetima BiH na putu ka EU.

Veleposlanik Iliopoulosa izrazio je spremnost za daljnje jačanje veza između Grčke i Federacije BiH, te istaknuo kako Grčka otvoreno izražava svoju potporu euroatlantskim integracijama BiH, te je zasigurno postala jedan od najagilnijih zagovornika što bržeg prihvaćanja BiH u EU i NATO.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara zahvalio se na dosadašnjoj potpori i istaknuo kako europski put Bosne i Hercegovine nema alternativu, te da bi to trebala biti odgovornost svih, stranaka u vlasti i u oporbi. Predsjednik Federacije BiH istaknuo da se nada dobroj suradnji s veleposlanikom Iliopoulosa i u budućnosti, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije