Novi zaplet oko revizije i agenata
Povratak na članak

Hrvati neće presuđivati u tužbi Bošnjaka protiv Srba pred Međunarodnim sudom pravde

Komentari 2

VA
Varesak
07:34 01.03.2017.

Nimalo me ne iznenađuje Ćovićev stav po tom pitanju jer svima nam je jasno da on nažalost igra kako Dodik svira ,a i H DZ-e B iH-a svakim danom sve više sliči bivšem SK BiH a pri tome mu je HNS centralni komitet.

VL
ZU
zucca
19:48 01.03.2017.

Bravo gospon Čović. Ovo je inat izetbegovićev i način da se iz zajedničkog budžeta finansiraju razni sateliti, udruge , koje je instalirao po svijetu ali i po BiH. Hrvati od ovakvih varalica moraju izvući pouku a dokaz za tu poukuuku je instrumentalizirani rad suda i tužilaštva pod dirigentskom palicom gore navedene varalice,hapšenje generala iz Posavine, TV kanal na HR, auto put i namještene i namjerne izmjene trase kroz Hercegovinu te odugovlačenje i opstruiranje sa početkom radovima, broj uposlenih u zajedničkim organima, javnim poduzećima, kantonalno-županijskim organima itd.itd. Bitno je distancirati se od ovog pokušaja jednoumlja i unitarizacije BiH pod pokroviteljstvom bošnjačko-islamskog razmišljanja .

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.