pred blagdane

Hrvatska udruga mladih iz Viteza obradovala najmlađe

23.12.2019.
u 21:29

Kako kaže Marić, ovom gestom žele svim ljudima donijeti Božić u domove, ponuditi osmijeh, zagrljaj, toplu riječ...

Mnogi su u posljednjih godinu dana čuli za Hrvatsku udrugu mladih u središnjoj Bosni (Hum) iz Viteza. Udruga je osnovana krajem 2018. godine i broji 25 aktivnih članova. U udruzi su članovi različitih zanimanja od frizera, ugostitelja, biologa, kemičara, farmaceuta, inženjera prometa, ugostitelja, ekonomista i mnogih drugih što udruzi daje dobru podlogu za realizaciju mnogih projekta s različitih društvenih područja.

Naime, ova udruga je u posljednjih godinu dana realizirala brojne projekte i aktivnosti na području Viteza i središnje Bosne. Udruga je prepoznatljiva po brojnim aktivnostima od kulturnih, ekoloških, humanitarnih i mnogih drugih.

Poseban projekt koji je svima zapeo za oko je projekt pod nazivom ,,Kolica za radost“ u ovom projektu udruga uz pomoć dobročinitelja daje na korištenje dječja kolica, sjedalicu, krevetac i sl. i tako pomažu porodiljama u njihovom odgajanju i vođenju djeteta u život.

Udruga je u ovim predblagdanskim danima realizirala još jednu aktivnost. Kako nam je rekao predsjednik udruge Mateo Marić, članovi udruge su posjetili rodilje i njihove obitelji kojima je Udruga uz pomoć dobročinitelja dala na korištenje dječja kolica, auto-sjedalicu, krevetac i slično.

Tom prilikom su za sve najmlađe u tim obiteljima članovi Udruge uručili poklone za nadolazeće blagdane. 

Kako kaže Marić, ovom gestom žele svim ljudima donijeti Božić u domove, ponuditi osmijeh, zagrljaj, toplu riječ...

Predsjednik Marić se zahvalio Udruzi Hrvata Bosne i Hercegovine ,,Prsten“ – podružnica Osijek, Gradskom kazalištu mladih Vitez i gospodinu Ivanu Sajeviću na nesebičnoj pomoću u realizaciji ove aktivnosti.

Iz Udruge pozivaju sve one koji se žele priključiti radu za dobrobit društvene zajednice i postati dio ekipe da se mogu javiti putem društvenih mreža. 

Također ovim putem šalju poruku koja je njihov moto: ,,Nemojte se nikad umoriti čineći dobro“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije