Bh. poduzetnik

Hrvić: Sve učiniti kako bi se zaustavilo iseljavanje

03.10.2017.
u 10:00

Rusmir Hrvić, predsjednik Uprave AS grupe, govorio je za senzor.ba o gospodarskoj situaciji u ovoj državi. Poslije dijela Agrokomerca i Svjetlostkomerca, Hrvić najavljuje nastavak kupnje bh. brandova.

- Radi se o kontinuitetu naše poslovne strategije, usredotočenom na objedinjavanje portfolija snažnih bh. brandova u prehrambenom sektoru. Nerijetko su ovi brandovi iz raznih okolnosti zapali u određene teškoće, pomažemo im i dižemo posrnule tvrtke na noge. Tako spašavamo domaće brandove od propasti - ističe Hrvić.

Kaže i kako bi se cijela država trebala okrenuti ekonomskim temama.

- Javnost je opterećena sukobima i sve je podređeno stvaranju negativne klime u kojoj teško ima mjesta za razgovore o mogućnostima, vizijama i konkretnim strategijama usmjerenima prema realizaciji. Bilo bi puno bolje kada bismo svaki dan razgovarali o rješenjima koja bi pokretala našu ekonomiju. Trebamo učiniti sve kako bismo zaustavili odlazak mladih iz BiH. Rasteretimo gospodarstvo do potrebne mjere koja će omogućiti masovna zapošljavanja i značajna povećanja plaća zaposlenima u privatnom sektoru - istaknuo je Hrvić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije