Vlada FBiH:

Imenovati članove pododbora za europske integracije

zgrada vlade
FENA
29.02.2016.
u 17:15

Vlada Federacije BiH danas je na hitnoj, telefonski održanoj sjednici, razmatrala zahtjev za imenovanje predstavnika institucija BiH u svojstvu zamjenika predsjednika za članstvo i rad u Komisiji i pododbora za europske integracije i Posebnoj grupi za reformu javne uprave, a u skladu s Odlukom o sistemu koordinacije procesa europskih integracija u BiH.

S tim u vezi, Vlada FBiH je zadužila resorne federalne ministre da imenuju po jednog člana u sedam pododbora za europske integracije i Posebnu grupu za reformu javne uprave koji će, ujedno, biti zamjenici predsjedatelja pododbora, a u rangu tajnika ministarstva ili pomoćnika ministra, prenosi Fena.

Te predstavnike će imenovati Federalno ministarstvo trgovine (Pododbor za trgovinu, industriju carine i oporezivanje i Pododbor za unutarnje tržište i konkurenciju), poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva (Pododbor za poljoprivredu i ribarstvo), financija (Pododbor za ekonomska i financijska pitanja i statistiku), unutarnjih poslova (Pododbor za pravosuđe i unutarnje poslove), rada i socijalne politike (Pododbor za inovacije, informacijsko društvo i socijalnu politiku), okoliša i turizma (Pododbor za promet, energiju, okoliš i regionalni razvoj).

Član Posebne grupe za reformu javne uprave bit će koordinator Vlade FBiH za reformu javne uprave.

Imenovanja je potrebno dostaviti Generalnom tajništvu Vlade FBiH najkasnije do 3. ožujka 2016. godine.

Ured Vlade Federacije Bosne i Hercegovine za europske integracije zadužen je da pripremi Upustvo o djelovanju članova imenovanih u pododbor i posebnu grupu za reformu javne uprave, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?