čestitka

Ivanić čestitao Svjetski dan slobode medija

Ivanić
02.05.2016.
u 10:35

 Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić četitao je novinarima, urednicima i vlasnicima medijskih kuća, te novinarskim udruženjima u cijeloj BiH 3. svibnja - Svjetski dan slobode medija.

Poželio je medijskim djelatnicima da nastave njegovati visoke standarde profesionalnog, odgovornog i nepristrasnog novinarstva.

Podržavajući slobodu medija, usprotivio se svim oblicima prijetnji, pritisaka i ugrožavanja sigurnosti novinara, ocjenjujući da su novinarstvo i sloboda medija preduvjet za izgradnju demokratskog i civiliziranog društva.

- Novinari u BiH izloženi su dodatnim izazovima, jer je ova profesija, bez obzira na složenost posla i odgovornost koju javna riječ nosi, na listi najslabije plaćenih - podsjetio je Ivanić u priopćenju iz Predsjedništva BiH.

Podržao je svaki oblik novinarske borbe za bolјe uvjete rada i slobodne i kvalitetne medije, jer je to istovremeno borba za otvorenije, tolerantnije i uspješnije društvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?