postignut dogovor

Izvoz mesa iz tuzlanske zračne luke će se nastaviti

tuzla
06.09.2016.
u 18:24

Izvoz namirnica animalnog porijekla iz zračne luke u Tuzli će se nastaviti i nakon 15. rujna 2016., dogovoreno je danas na sastanku ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Mirka Šarovića s direktorima Ureda za veterinarstvo BiH Ljubomirom Kalabom i tuzlanske zračne luke Rifetom Karasalihovićem.

Dogovoreno je da Ured za veterinarstvo unutrašnjom preraspodjelom kadrova osigura neophodni veterinarski inspektorski kadar na zračnoj luci i time omogući daljnje neometano poslovanje i izvoz mesa u Tursku.

Također, dogovoreno je i da će Ured za veterinarstvo o dogovoru i stvaranju preduvijeta za budući neometan izvoz već sutra i službeno obavijestiti zračnu luku i avio kompaniju Turkish Airlines.

Direktor Karasalihović je nakon sastanka zahvalio ministru Šaroviću na brzom reagiranju i otklanjanju mogućih barijera, te Vladi i premijeru Tuzlanske županije koji su u najkraćem roku angažirali sve potrebne resurse kako bi se prevenirali problemi na račnoj luci, priopćen je iz Vlade Tuzlanske županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?