SKANDAL U PRIBOJU

Javio se policajac s proslave na kojoj se pjevala četnička pjesma o Vukovaru i Srebrenici

03.01.2022.
u 11:17

Društvenim mrežama jučer se proširila snimka iz Priboja u Srbiji na kojoj se vidi kako se na proslavi rođenja sina jednog policajca pjevaju četničke pjesme. 
Sve se odvijalo u jednom ugostiteljskom objektu, a prema pisanju srpskih portala, na proslavi su bili i neki visoko rangirani policajci. 

"Oj, Pazaru, novi Vukovaru, oj, Sjenice, nova Srebrenice", dio je stihova koje su pjevali.


Nakon brojnih reakcija, na Facebooku se javio Dragan Zeković, jedan od policajaca sa snimke.  

"Kao netko tko živi u multietničkoj sredini i tko ima puno prijatelja Bošnjaka želim se ispričati svima koje je uvrijedila pjesma koja se čula tu večer i koja je poslala veoma lošu poruku. Žao mi je što se dodatno kreira loša atmosfera, preuveličava i pokušava napraviti mnogo gorom. Ponavljam, nije se to trebalo čuti na ovom veselju niti bilo gdje drugdje. Ovu pjesmu nisu pjevali svi u kafiću niti većina ljudi koja je nabrojena, što se može vidjeti na snimci. Za vrijeme proslave nije bilo glazbe uživo već je puštana s liste skinute s interneta. Naglašavam da nije bilo pojedinačnog naručivanja i puštanja glazbe niti je sporna pjesma bila nečija pojedinačna želja", naveo je Zeković te dodao: 

"Posebno žalim što mi se obilježavanje najsretnijeg dana u životu, rođenje sina, pretvorilo u negativan kontekst uslijed nenamjernog emitiranja sporne pjesme. Svima želim puno zdravlja i uspjeha u novoj godini, posebno mojim prijateljima Bošnjacima s obećanjem da ću ubuduće na stihove ovakvih pjesama reagirati isključivanjem glazbe. Svako dobro", zaključio je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije