Busovača

Javna tribina o razvoju poljoprivredne djelatnosti

tetar
31.01.2016.
u 10:11

U kinu Theatre u Busovači, u organizaciji Udruge "Mladi zajedno", održana je javna tribina na temu „Razvoj poljoprivredne djelatnosti u svrhu održivog povratka“, za općinu Busovača.

Predavači na tribini bili su: v.d. dekanica Danijela Petrović i prodekan za razvoj i kvalitet prof.dr.sc. Jerko Pavličević Agronomskog i prehrambeno - tehnološkog fakulteta Mostar.

Tribina je organizirana s ciljem poticanja stanovništva općine Busovača na bavljenje poljoprivredom i informiranja o mogućnostima razvoja poljoprivredne djelatnosti na području naše općine.

Javnu tribinu je otvorila predsjednica OO HDZ BiH Busovača i predsjedateljica Općinskog vijeća Busovača Mirjana Plavčić.

Nazočnima se obratio i dopredsjednik HDZ BiH i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara koji je čestitao predsjedniku Udruge Mladenu Laštri i njenim članovima na uspješnoj organizaciji tribine na temu razvoja poljoprivrede koja je od velikog značaja za općinu Busovača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije