PROVJERITE!

Jeste li intuitivni ili volite osuđivati druge? Otkrit će ova optička iluzija!

TikTok/@miayilin
02.02.2024.
u 09:31

Ono što prvo vidite na ovoj slici otkriva kakva ste osoba

Jeste li intuitivni tip koji ne želi privlačiti pozornost na sebe ili volite osuđivati druge i teško vam je ugoditi? Nova optička iluzija tvrdi da može otkriti koju crtu osobnosti imate - ovisno o tome što vam prvo privuče pogled, piše 7news

Kreatorica sadržaja Mia Yilin kaže da vam ono što prvo ugledate na ovoj pomalo nadrealnoj slici može pomoći da otkrijete uvid u svoju osobnost. Dvije su različite stvari koje se mogu vidjeti na slici. Dakle, što prvo što vidite? 

 

Foto: TikTok/@miayilin

 

"Ako ste prvo vidjeli nos i usta, onda ste vrlo intuitivna osoba. Sjajni ste u skrivenim signalima i uvijek znate što reći u raznim društvenim situacijama. Međutim, često radije šutite jer ne volite privlačiti pozornost. Kao rezultat toga, ljudi su skloni podcijeniti vaše sposobnosti", rekla je.

No, ako ste prvo vidjeli dvije ptice, vaš tip osobnosti je prilično drugačiji. "Vi ste netko koga je vrlo teško impresionirati. Prilično ste osuđivački nastrojeni prema drugim ljudima, ali ste u stanju potisnuti svoje osjećaje i slagati se s njima, zbog čega ste toliko voljeni. Kad god pronađete novi hobi, jako se fokusirate se na njega na kratko vrijeme, a zatim brzo izgubite interes", objasnila je.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?