OBRATITE POZORNOST

Jeste li znali da hladna pića u restoranima brze prehrane znače i veći apetit?

Getty Images
17.10.2019.
u 09:15

Postoji mnogo stvari koje ne znate o svojem omiljenom restoranu, a ovo su samo neke

Zaposlenici su za portal Bright Side otkrili tajne restorana brze prehrane. Na primjer, najbolje je hranu naručiti u periodu kada je najveća gužva jer ćete tada dobili tek napravljeno jelo. Evo još zanimljivosti koje nisu toliko poznate. 

Hladna pića 

Jeste li se ikada pitali zašto su sva pića puna leda? Kada pijete hladne sokove, onda i želite jesti više hrane. Jednako kao kada jedete slanu hranu, pijete puno tekućine. To su neki od trikova kojima se služe zaposlenici u restoranima kako biste naručili dodatne porcije.

Vrijeme naručivanja hrane 

Najbolje vrijeme naručivanja hrane u restoranima brze prehrane je ono kada je najveća gužva. Možda ne zvuči kao najbolje rješenje, ali upravo tada ćete biti sigurni da je hrana tek napravljena i da jedete sve svježe. 

Oprezno s Milkshakeom

Milkshake je napitak napravljen od mlijeka, sladoleda i voćnih ili čokoladnih proizvoda. Vrlo je kaloričan pa treba biti oprezan s količinom. U sebi ima više od 70 grama šećera, kao i masti koje su teško probavljive.

Naručivanje i plaćanje na aparatima 

McDonald's je uveo u nekim svojim poslovnicama naručivanje na posebnom aparatu. Ovdje su već prikazane cijene, a s obzirom na to da kupac ima više vremena za odabir i veću mogućnost izbora, vrlo će vjerojatno i naručiti više hrane i potrošiti više novaca. 

Neobična žlica 

Kod McFlurry sladoleda, uz samu posudicu se dobije i neobična plastična žlica s praznim, izdubljenim gornjim dijelom. Mnogi ljudi se pitaju zašt tako izgleda, a odgovor je vrlo jednostavan. Ima veze s načinom na koji se radi popularni desert. Naime, prvo se u čašu stavi sladoled, zatim dodaci kao što su razni bomboni ili pak čokoladice. Potom se stavi žlica u sladoled, a poseban mikser se jednostavno stavlja na žlicu kako bi se svi sastojci dobro pomiješali. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije