upoznajte sebe

Kako urediti dom prema horoskopskom znaku - lavovi žele dvorac, a djevice cvijeće i svijeće

05.09.2021.
u 12:49

I za savjete oko uređenja doma možete se malo zagledati u zvijezde…

Vatra, zemlja, zrak ili voda; svaki znak voli druge boje, teksture i stilove

JARAC

Tradicionalni dekor je ono što ovaj znak voli; stare satove, kožne fotelje, drveni namještaj… Maslinasto zelena, plava i smeđa su im najdraže boje, ali svježim cvijećem i bojama će se pobrinuti da prostor u kojem borave ne bude taman.

VODENJAK

Moderan i futuristički, vaš je dom pun jakih komada namještaja i modernih materijala, poput stakla i čelika. Možda vaš dom nije najudobniji, ali je sigurno među ljepšima. Fokusirajte se na boje kao što su plava, ljubičasta i boja lososa.

Šef vam je djevica u horoskopu? Evo nekoliko tajni kako se bolje slagati s njim

RIBA

One vole samoću i uživale bi samo u praznoj sobi u kojoj mogu meditirati ili slušati glazbi. Boje mora su vaše boje. Kako vas voda smiruje, ugradite akvarij u dom, a jastuke obucite u prirodne materijale.

 

Shutterstock

OVAN

Vibrantne boje, poput roze, su savršene za ovaj znak. Trebate izbjegavati pastelne boje jer one nisu za vas. Dopustite da vaša umjetnička strana izađe na svjetlo dana, uređujte zidove inspirativnim riječima, trofejima ili slikama onoga što ste postigli.

BIK

Bik je vladar materijalnih predmeta i umjetničkih djela i mora živjeti u ugodnom prostoru u kojem je sve jednostavno najbolje. Perzijski tepih, slike, kožni naslonjači… Vaš je dom izložbeni prostor lijepih stvari, a boje na koje bi se trebali fokusirati su smeđa, boja konjaka i neutralni tonovi.

 

BLIZANAC

Često se ne može dugoročno zadovoljiti određenim stilom. Boje poput narančaste, ljubičaste i roze su vaše boje.

RAK

Srebrna, svjetlo plava i bijela su vaši tonovi. Okružite se suvenirima, albumima,  portretima obitelji. Kako volite kuhati, pazite da vam u tom prostiru bude sve po volji.

LAV

Vaš je dom vaš dvorac, pun svjetla i odvažnih boja. Zlatna, crvena, tirkizna i boja pijeska su vaše boje. Kako volite velika okupljanja, pobrinite se da imate kvalitetno posuđe. Kuća lava će biti ukrašena renesansnim slikama i ceremonijalnim maskama.

DJEVICA

Ovo je znak koji teži savršenstvu, a dom uvijek mora biti čist i uredan. Zelena, siva, ili bijela su vaše boje. Ukrasite dom cvijećem, vazama i svijećama.

 

Shutterstock

VAGA

Ovim znakom vlada Venera, planet ljepote i ljubavi. Elegantan dom je pun prekrasnih predmeta. Ovaj znak je umjetnički znak, a sve će u domu biti u ravnoteži i pravilnih proporcija i u simetriji. Pastelne i ostale smirujuće boje su idealne za opremanje doma.

ŠKORPION

Postoje dvije vrste: oni koji vole bijelu i teksture, dok drugi bole crnu i narančastu. Pronađite sretnu sredinu, pazite na detalje i odaberite nekoliko jakih komada namještaja. Bilo bi idealno da živite blizu vode ili u vrt ugradite fontanu.

 

STRIJELAC

Biljke volite pa se pobrinite da pronađu mjesto u vašem domu. Ako imate puno prostora, uredite vrt s puno zelenila, a ako ga nemate, uvijek imajte mirisne svijeće i zdjelu puno voća. Kako volite putovati, obogatite dom uspomenama s putovanja.

 

Shutterstock

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?