Nastavlja se prikupljanje pomoći za ugrožene od poplava u BiH

Kamioni potrepština ovih dana i iz Gruda putuju u Bosnu

grude_poplave
21.05.2014.
u 20:21

Mladi volonteri su istaknuli kako suosjećaju sa svim ljudima u BiH, Hrvatskoj i Srbiji

Kamioni hrane i vode, te drugih potrepština proteklih dana iz Gruda putuju u čitavu Bosnu. Od onih najmlađih do najstarijih, svi pomažu u akciji za ugrožene od poplava kojom rukovodi Crveni križ Grude, a volontiranju su se pridružili brojni osnovnoškolci i srednjoškolci. Mladi volonteri su istaknuli kako suosjećaju sa svim ljudima u BiH, Hrvatskoj i Srbiji, a koje je pogodila ova elementarna nepogoda. Ističu da pronalaze način, osim Bosni, pomoći i Slavoniji koja je isto zahvaćena velikim poplavama. Kako bi ugroženima barem malo olakšali u ovim teškim trenucima odlučili su pomoći u slanju pošiljke, ali i u kupnji brojnih namirnica.

Jedan od sudionika projekta i aktivni član Crvenog križa Marko Miloš rekao nam je kako već peti dan volonteri rade i po 12 sati na dan. - Nakon što me je nazvala predsjednica Crvenog križa Grude Nada Marić odlučio sam s prijateljima i ostalim članovima uključiti se i pomoći našim sugrađanima i ponosni smo što se ova akcija pokazuje uspješnom.

Također, i danas kao i prethodnih dana mnoštvo Gruđana zaustavljalo se pored ceste kako bi kupljene namirnice predali volonterima koji ih ubacuju u kamione. Fotografije su s današnjeg prikupljanja pomoći u Grudama.

Šaljite nam fotografije skupljanja pomoći iz svojih gradova na e-mail adresu bih@vecernji.net ili na facebook stranicu Večernjeg lista BiH, a mi ćemo to objaviti na internet stranicama Večernjeg lista BiH

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije