Studentski domovi

Kapacitet mostarskoga Studentskog centra popunjen

22.08.2017.
u 11:00

Gdje živjeti za vrijeme studiranja, jedna je od najvećih briga onih koji na fakultet u Mostar i Sarajevo dolaze iz drugih mjesta i gradova. Uspjeti dobiti sobu u studentskim domovima pravi je zgoditak jer samo je mali dio onih koji to mogu i ostvariti.

Dvostruko više prijavljenih

Zanimalo nas je koliki broj studenata će svoj novi smještaj pronaći u studentskim domovima, koliki su kapaciteti, uvjeti, ali i trenutačna popunjenost… - Na prvom natječaju za smještaj u Studentski centar u Mostaru prijavilo se dvostruko više studenata nego što ima mjesta. Potražnja za smještajem veća je dvostruko i čak za 10% veća nego lani - kazao nam je Dragan Mikulić, ravnatelj Studentskog centra u Mostaru. Dodao je i kako je, dok je broj upisanih studenta na mostarsko Sveučilište nešto manji nego ranijih godina, kod njih potražnja za smještajem porasla te da su već sada svi kapaciteti popunjeni. Tako, po cijeni od 156 KM mjesečno, oko 500 studenata, koliki je kapacitet doma, ima osiguran smještaj s režijama i hranu.

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije