BOŽIĆNI PRIJEM

Puljić: Želim vam slogu, mir, dobro zdravlje i dobru suradnju

jbm
Foto: FENA
26.12.2016.
u 12:38

Na početku 2017. godine želim vam slogu, mir, dobro zdravlje i dobru suradnju te da se što prije uspostavi struktura normalne države kako bi narod bio zadovoljan njezinim radom - poručio je danas tijekom božićnog prijema u Sarajevu nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić.

Također je istako da želi da se što prije donesu rješenja Ustava u BiH i izbornog zakona da bi pravda i pravednost bili jamstvo sigurnosti.

- Neka profunkcionira država u svim dimenzijama i vertikale i horizontale - poručio je kardinal Puljić.

Zahvalio je svima na izraženim lijepim željama i čestitkama te onima koji su učinili da slavlje Božića bude vidljivo i doživljeno.

- U slavlju Božića slavimo Boga koji se rodio kao dijete, da bi čovjeka približio Bogu, čovjeku samom i njegovim suputnicima na zemlji - zaključio je kardinal Puljić u obraćanju.

Prijemu su, između ostalih prisustvovali reisu-l-ulema Husein ef. Kavazović, predsjednik Jevrejske zajednice u BiH Jakob Finci, sarajevki paroh Vanja Jovanović, član Predsjedništva  BiH Bakir Izetbegović, predsjednik FBiH Marinko Čavara te mnogi drugi predstavnici političkog, vjerskog i kulturnog života BiH.

Pogledajte VIDEO

Preuzmite VIDEO

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije