danas odluka

Koje će mjere u Hrvatskoj biti popuštene od ponedjeljka?

plenkovic
Patrik Macek/PIXSELL
11.02.2021.
u 08:12

Danas se održava sjednica Vlade Republike Hrvatske. Na dnevnom redu sjednice je, uz informacije o aktualnom stanju vezanom za koronavirus. Premijer Hrvatske Andrej Plenković rekao je jučer kako razmišljaju o popuštanju mjera u dvije domene – ugostiteljstvu i sportu.

“U ovom trenutku razmišljamo, a u četvrtak ćemo u dogovoru sa Stožerom poslati određene signale, o dvije domene – ugostiteljstvo i sport”, rekao je Plenković za Novu TV. Dodao je kako je “na stolu” to da se kafićima i restoranima omogući coffee to go, kao i “još neke stvari” oko sporta.

"Na stolu je i coffe to go. Nalazimo se u zimskim mjesecima, postoje najave da će biti i hladnije sljedećih mjeseci. Trebamo doći do proljeća", kaže. 

Na dnevnom redu sjednice je i odluka o donošenju Programa dodjele potpora male vrijednosti za sanaciju šteta od potresa poduzetnicima koji obavljaju djelatnosti prerade drva i proizvodnje namještaja na području Sisačko-moslavačke, Zagrebačke i Karlovačke županije, kao i zaključak u vezi naknade potraživanja za energiju isporučenu krajnjim kupcima iz kategorije kućanstvo na potresom pogođenim područjima društvu E.ON Hrvatska d.o.o.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?