ZANIMLJIVO

Korisnik Instagrama kaže da svi pogrešno režemo pizzu: 'Ovo je najbolji i najbrži način!'

pizza
Shutterstock
22.10.2023.
u 12:38

Autor u svom videu 'noge' stolića upotrebljava da pizzu drži na mjestu, dok rukom odvaja krišku po krišku...

Uvijek je super kada se pojavi nešto što nam dodatno olakšava život, pa su mnogi objeručke prihvatili novi viralni trik za rezanje pizze s društvenih mreža. Prvi ga je na Instagramu objavio Rowheim Farooqui kojem je, kako kaže, trik prenio zaposlenik pizzerije Domino's, a u svom je videu pokazao kako savršene komade pizze odvaja bez noža ili rezača; samo sa malim bijelim komadom plastike koji mnoge pizzerije pošalju u kutijama s pizzom.  Plastični je 'alat' za pizze i kolače inače još u 80.ima osmislila Njujorčanka Carmela Vitale, a izgleda kao stolić s tri noge i služi kako bi se spriječilo da se poklopac kutije zalijepi za vrući umak i sir. Obično bude umetnut u sredinu pizze, no prema Farooquiju, komad plastike ne služi samo kao zaštita od lijepljenja već ga se može koristiti i kao instant rezač.

Pokazujući kako ga koristi, Farooqui u svom videu 'noge' stolića upotrebljava da pizzu drži na mjestu, dok rukom odvaja krišku po krišku. Njegova je snimka prikupila gotovo 800.000 pregleda, a brzo je i preplavljena komentarima ljubitelja pizze. "Vau, tko bi se toga sjetio", napisao je netko, dok se drugi našalio: "Mislio sam da je to mala igračka!" 

 

@trendkings

Okay definitely the only way!

♬ original sound - Eric Grant

 

"A ja sam mislio da je to tu da ne poklopim pizzu", dodao je treći, no nisu svi na Instagramu bili oduševljeni s hackom pa su neki primijetili da 'stolić' pomaže samo ako je pizza već narezana. "To će samo pomoći da odvojiš kriške, neće ih narezati", primijetio je netko, a za sve one koji doma uživaju u pizzi iz mikrovalne, jedan je 'lijeni' TikTok korisnik pokazao kako pizzu 'narezati' odnosno slomiti bez prljanja daske i noža. 

Svoj je hack nazvao smash metodom, a kako to radi pogledajte dolje u videu... "Zaleđenom pizzom samo par puta lupite o kuhinjsku površinu i razdvojite je na četiri jednaka dijela, uz minimalan napor!", objasnio je autor u TikTok videu koji je s nekoliko tisuća pregleda također postao viralan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije