Kosor objavila fotografiju s dužnosnikom s kojim nije uvijek bila dobra: 'Usponi i padovi su iza nas'

Jadranka Kosor
31.12.2023.
u 10:33

Bivša premijerka Jadranka Kosor objavila je fotografiju s političarem s kojim nije uvijek bila u dobrim odnosima. Naime, na društvenoj mreži X gdje je vrlo aktivna objavila je fotografiju s bivšim predsjednikom Stjepanom Mesićem. 

- I još kolačići s bivšim predsjednikom Mesićem za sretnu 2024. Usponi i padovi u odnosima su iza nas. Sjećamo se samo zanimljivih dana i godina - napisala je Kosor uz fotografiju s Mesićem na kojoj su oboje nasmiješeni. Fotografija je izazvala lavinu reakcija. 

- Lijepo da ste izgladili nesuglasice. Ovo je fotografija za udžbenik iz hrvatskog uz objašnjenje pojma iskakati iz paštete, tko ga je izmislio i na koga se odnosio. Narod je te okolnosti već zaboravio, a nove generacije ni ne znaju za to - jedan je od brojnih komentara. 

Zanimljivo je kako je Kosor s istog mjesta sličnu fotografiju objavila i prošle godine.

- Pa s aviona još čestitanje imendana i rođendana gospodinu Stjepanu Mesiću. Politički protivnici nekoć, 2005., danas u prijateljskom i božićnom ozračju - objavila je prije godinu dana.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije