GLAVNO VIJEĆE HNS-a
Povratak na članak

Kriza je posljedica rada nelegalne vlasti

- Ovakvo krizno stanje u BiH u prvom redu je posljedica nepravednog i nekoherentnog ustroja države, a eskalacija je nastala kao rezultat uspostave neustavne, nelegalne, nelegitimne i nesposobne vlasti - zaključilo je Glavno vijeće HNS-a

Komentari 9

SR
srečko45
11:21 14.02.2014.

od bunta i gladnih trbuha prešlo se na ukidanje kantona i federacije pa do jedinstvene bih i jedistvenog jezika i zato HNS nesmije podleći pritisku trija fantastikus(zlajo,željko i bakir) i svrgnuti nelegalne hrvate sa vlasti i ostaje ono kao zadnja opcija a to je hrvatski entitet

VL
RO
rosa
14:20 14.02.2014.

Kada je to tako, kako objašnjavate ništa manju krizu u općinama i županijama u kojima nitko drugi do HDZ-ea suvereno vlada 20-tak godina? Odgovorom na ovo pitanje, a u kojem bi dominantno bilo riječ o korupciji i kriminalu, dolazimo do zaključka da ste uvijek spremni na laž kojom bi ponovo (tko zna koji puta) Hrvate homogenizirali ili bolje reći stjerali u tor iz kojeg bi se aplaudiralo najvećim nesposobnjakovićima, lažovima i kriminalcima.

VL
BO
Bosnjak
14:47 14.02.2014.

Ma 100% ste u pravi ! Ali samo idite, svi zajedno sa politicke scene pa se mozete privatno sastajati uz rakijicu i rostilj i placati iz sopstevnog djepa. Narod ce se vec nekako snaci.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.