Za neke u BiH nema krize

Među prvim ponudama za Praznik rada rasprodana ona za Iran

11.04.2017.
u 09:30

Provesti praznik na nekoj atraktivnoj destinaciji san je većine bh. građana, međutim, za ostvarenje tog sna najčešća prepreka su financijska sredstva. Ipak, ima i onih kojima, osim avanturističkog duha, ne manjka ni novca kako bi predstojeći 1. svibnja proveli u nekoj od destinacija u susjednim zemljama, ali i u najegzotičnijim područjima i svjetskim metropolama. Tako iz turističkih agencija u BiH navode da i ove godine imaju raznovrsne i bogate ponude te veći broj destinacija nego ranije, a zanimanje građana za putovanja za 1. svibnja veće je nego prethodnih godina.

Ponude agencija

Prema podacima pojedinih agencija, najprodavaniji aranžmani za nadolazeći Praznik rada su neke od hit destinacija na Jadranu, ali i europske metropole, poput Pariza, Milana, Beča... “Zanimanje za putovanja 1. svibnja ove godine je izuzetno veliko, znatno veće nego prethodnih godina...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?