Nedostatak novca

Međureligijsko vijeće BiH u teškim problemima

10.12.2015.
u 07:00

Izvršni odbor je zahvalio Ministarstvu za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vladi Brčko Distrikta BiH što su uplatili novac za 2015.

Međureligijsko vijeće u Bosni i Hercegovini je u teškim financijskim prilikama zbog izostanka uplata iz dviju entitetskih vlada, priopćeno je jučer nakon izvanredne sjednice Izvršnog odbora tog vijeća.

- I dalje očekujemo od nadležnih institucija s kojima Međureligijsko vijeće u Bosni i Hercegovini ima potpisane protokole o suradnji, a još nisu ispunile svoje obaveze, da to učine što prije kako ne bi došlo do prestanka funkcioniranja Vijeća - navedeno je u priopćenju. Izvršni odbor je zahvalio Ministarstvu za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine i Vladi Brčko Distrikta BiH što su, u skladu s preuzetim obvezama prema Međureligijskom vijeću u Bosni i Hercegovini, uplatili novac za 2015. godinu. Izvanrednoj sjednici su nazočili predsjedatelj Izvršnog odbora Boris Kožemjakin i članovi Ifet Mustafić, Vanja Jovanović i Tomislav Mlakić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije